jueves, 29 de diciembre de 2011

POSTALS SOLIDÀRIES


La Societat de Prevenció d’Egarsat (S.L.U) ha posat en marxa una campanya solidària per recolzar les activitats desenvolupades per l’ONG Sonrisas de Bombay. Per a cada postal solidària que s’enviï des de la seva pàgina web (www.sonrisasparaprevenir.com) es farà una recaptació que ajudarà a lluitar contra la pobresa a Bombai.

A través de les aportacions de cada individu, Egarsat contribuirà a impulsar projectes que tenen com a objectiu garantir els drets i millorar les condicions de vida als barris més desafavorits de Bombai. Aquestes accions que donen força per tirar endavant aquest projecte en el qual volen sumar cada dia més persones per multiplicar els resultats.

Sonrisas de Bombay centra la seva acció humanitària des de 2005 en la lluita contra la pobresa, el respecte als Drets Humans i la igualtat d’oportunitats. Mitjançant la cooperació al desenvolupament genera eines que promouen canvis estructurals i una transformació social cap a l’autosuficiència a les comunitats més pobres de la capital de la Índia.

La companyia dóna cobertura a qualsevol empresa en les seves necessitats preventives de manera eficient i es recolza en la innovació aplicada a la prevenció. L’empresa compta amb una plantilla de 200 treballadors distribuïts en 11 centres de Catalunya, Madrid i Astúries, i d’una seu a Sant Cugat del Vallès. L’empresa va donar servei a gairebé 5.000 empreses i 100.000 treballadors durant el 2010.


No hay comentarios:

Publicar un comentario